sâmbătă, 28 ianuarie 2012

The lying game

Lasând la o parte toate pozele, statusurile de pe Facebook cu ”Ningeeeee” și toate derivatele de la iarnă, în topul postărilor celor care utilizează această platformă se regăsesc dușmănia, falsitatea, dezamăgirea și tot soiul de heart-breaking problems :))
Frustrările ne mănâncă mult timp, ne îmbătrânesc și ne cam limitează orizonturile. Nu sunt eu vreun Superman (deși mi-ar plăcea la nebunie) și cu atât mai puțin ceva neam de judecător. Atât doar că am devenit mult prea atenți la părerea celorlalți...cine și cum stabilește, până la urmă, ce e corect și ce nu?!
Trăim la fel, dar visăm diferit. Jucăm același joc, dar la diferite niveluri. Toată lumea vorbește, povestește, bârfește și toată lumea minte. Jocul ăsta, viață în alți termeni, nu-ți impune nimic, dar se mai și termină. Joacă-te deci, atent și frumos, cu piesele care îți fac ție plăcere! Toți avem parte de dezamăgiri, prieteni falși, oameni care nu ne iubesc pentru că, până la urmă, suntem făcuți din același material.
Și zic să lăsați dușmănia pentru viitorul refren a lui Minune, să vă revizuiți regulile jocului și să mai și trăiți puțin!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu